Fashion Photo Studio & Think Photography

   I hjertet af Odense ligger vores fotostudie placeret i en gammel kirke. På 150kvm kører 4 produktionslinjer, hvor der tages packshots af alt fra textil til industrifiltre. Vores fotostudie er særdeles veludstyret på textil siden, hvor vi i forhold til kvalitet, levering, service og andet, kan levere produktbilleder til danmarks bedste priser. Alt fra flade packshots til 3D fritlagt mannequin, kan leveres med lys og styling efter kundens ønske.
think-photography_2.jpg
   Siden 2006 har vi specialiceret os i packshots til Danske virksomheder, store som små. Vi håndterer dagligt hundredevis af produkter, hvor vi ordner alt fra klargøringen frem til det færdige resultat.
Vi værdsætter et højt og personligt serviceniveau samt garanti for tilfredshed. Som kunde bliver I tilknyttet bestemte fotografer og kontaktpersoner, hvilket sikrer jer den røde tråd gennem hele forløbet frem til billederne.

   Ingen opgaver er for små, og vi sætter en stolthed i at kunne levere produktbilleder af høj kvalitet til alle virksomheder. Vi aftaler faste priser uden restriktioner på brugen af billedmaterialet. 

   Kig forbi vores studie og få en snak om mulighederne. Vi kan sammen finde frem til det rigtige udtryk i form af lys og styling, så jeres produkter kan blive ræprecenteret på den helt rigtige måde.